Οικογενειακό Πρόγραμμα Απεξάρτησης

μετάβαση στη ζωή - οικογενειακό πρόγραμμα

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Αν κάποιος δικός σας έχει εμπλακεί στη χρήση ουσιών, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πόσο δύσκολο είναι αυτό για τον ίδιο, την οικογένειά του και όσους βρίσκονται κοντά του.

Ο πόνος, η αγωνία, η ενοχή, ο θυμός, η απογοήτευση, η απόγνωση, η ντροπή είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που γεννάει η στενή σχέση με έναν εξαρτημένο. Ωστόσο, η χρήση ουσιών μπορεί να αντιμετωπιστεί, και πολύ συχνά είναι η οικογένεια του χρήστη αυτή που κάνει το πρώτο βήμα.

Ανεξάρτητα από το αν ο ίδιος ο χρήστης αναγνωρίζει το πρόβλημα και θέλει να κάνει κάτι για αυτό, ένα τηλεφώνημά σας αρκεί για να ενταχθείτε σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ενημέρωσης, υποστήριξης και βοήθειας. Δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο

  • ενημέρωση για την εξάρτηση και τις δυνατότητες θεραπείας,
  • βοήθεια για το πώς θα κινητοποιήσετε το χρήστη σε θεραπεία,
  • ψυχολογική υποστήριξη,
  • θεραπευτική υποστήριξη, όταν αρχίσει η διαδικασία απεξάρτησης του χρήστη, για να βρείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους μεταξύ σας επικοινωνίας και να θέσετε τη σχέση σας σε πιο υγιείς βάσεις.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ

Η εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες είναι μια αρρώστια με μεγάλη συναισθηματική επίδραση στην οικογένεια. Αυτοί που επηρεάζονται, κυρίως, είναι το άμεσο περιβάλλον του χρήστη, οι γονείς, τα αδέλφια, οι σύζυγοι και τα παιδιά.

metavasizois_oikogeneiako_programma
Η εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες είναι μια αρρώστια με μεγάλη συναισθηματική επίδραση στην οικογένεια. Αυτοί που επηρεάζονται, κυρίως, είναι το άμεσο περιβάλλον του χρήστη, οι γονείς, τα αδέλφια, οι σύζυγοι και τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια να αποκτήσει γνώσεις πάνω στο θέμα της εξάρτησης, ώστε να μπορέσει να μειώσει τις συναισθηματικές της συγκρούσεις, για να μπορέσει να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει την εξάρτηση με τρόπους λειτουργικούς για την πορεία της ανάρρωσης του χρήστη, αλλά και της ίδιας της οικογένειας.

Σεμινάρια ενημερωτικού χαρακτήρα

Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης

Βιωματικές ομάδες αυτογνωσίας

Ομαδικές εβδομαδιαίες συνεδρίες

Ομάδες αποκατάστασης σχέσεων

Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας, δεν είσαι μόνος